2020-10-19 220 浏览
«931»觀塘高質外賣!自製厚漢堡湯咖哩😙﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣▷炙燒豚角煮丼 $58▶自家製芝士漢堡扒湯咖喱定食 $72觀塘大部份黃店我都食過咁滯,未食過係個啲係因為未有興趣試住😂 係咁嘅情況下都畀我食到間高質日式小店,開心~🤩見好多人都話招牌湯咖喱唔錯!除咗配自家製芝士漢堡扒,仲有其他配搭:牛肉、雞腿、芝士魚餅、野菜,後面三款我都覺得好吸引,糾結咗一陣揀邊款好🤨咖喱都係傳統日式香甜口味唔太辣,湯汁濃郁得黎又唔會好鹹。芝士漢堡扒厚到漲卜卜咁,咬開中間仲有juicy肉汁,撈飯超正! 同埋野菜份量都唔少架~菜肉比例好均衡,啱晒我無菜不歡😆炙燒豚角煮丼個樣靚啲先拎黎做cover但其實我冇食到🤪 但我覺得湯咖啡已經好出色,可能下次再食都會食返湯咖哩算😂﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣犢食觀塘巧明街105號好運工業大廈3樓D室
«931»

觀塘高質外賣!自製厚漢堡湯咖哩😙