2010-09-27 76 浏览
喜喜我都成日黎,次次食完都唔愿打食评,因为懒而且又好似无咩好写。不过今次我要掟起心肝写一写因为佢既食物的质素真系唔错。上次见杂志介绍佢的西多士,卖相超吸引,真系一试难忘。佢的西多士系煎而唔系炸,而且两片面包夹得紧,唔似其他快餐厅个d过淋,中间又有个洞,加上蛋浆内加入橙汁,无咁肥腻,食的时候当然唔少得糖浆啦,好好味呀。今次我试左个黑白多士,见到食评有我先识得叫,黑色其他系芝麻酱,白色就系炼奶,两只酱我都钟意食不过效果无西多士咁震撼,都ok既。B仔鸳鸯又系贪得意想试,其实系好立克+阿华田,面头放上一粒棉花糖,感觉有趣,不过有d甜。鸡脾沙律系我常食的item,鸡脾因为经过隔夜风干的关系,收哂水,炸起上黎d皮可以好脆,而且腌得够味,正呀。下次记得要试下佢个热狗,卖$12,相比起其他食物的售价算平喇。

B仔鸳鸯
黑白多士