2022-06-28 588 浏览
~pisco punch ($168)🍹Pisco, Lime Juice, Peninsula Champagne Syrup, Toasted Pineapple~Violet($128)🍸冇酒精Cocktail: blueberry Preserve,Cranberry Juice, Pineapple Juice,Soda~beer (forgot the price) 🍺本地手工啤酒之前因为去咗半岛staycation🏨,所以夜晚食完饭上去Felix chill下睇吓景🌃。听讲最出名嘅系个厕所😂,一排镜对住维港个海又真系几靓嘅🤩。因为都比较夜上去所以其实都好多位😌,所以就拣咗个窗边位望住维港个夜景叹杯Cocktail🍹。个人觉得以呢个景同埋喺酒店上面杯嘢饮百几蚊都唔算太贵🤑,所以有机会嘅话都可以上去chill下倾吓计😎。
~pisco punch ($168)🍹

~Violet($128)🍸