2020-05-29
呢间边炉舖专食鸡煲,有一d比较平既汤底,但想食真d都建议食鸡煲,讲完你就明点解!一坐低打开张食材纸,心谂:有d贵wor. 食完先知道真系值呢个价!食到饱一饱都系同放题边炉差唔多价,仲要好食唔少!会令我一定再黎带朋友家人试既系个滋补螺片花胶鸡煲。全场性价比爆晒既一定系呢个煲!!佢非常足料,鲜滑鸡件,一食就知系高级螺片,同埋滑一滑既花胶鱼肚都未系最重点,最重点系佢淆左好耐非常好味既鸡汤!!佢一上个煲。。。sorry, 我已经就咁笔起左两大碗黎饮。。。超好味!!我已经宜家想番去再饮有好味既汤底,自然咩食材放落去都好好食~~特别建议大家要叫一d会吸味,例如响铃,油墨菜既食材,绝对会吸收晒个汤既精华,提升另一层次!除左爆灯既汤底之外,呢到既食材都系行高级or特别路线,所以价钱都唔平。有手打同埋特色既丸(十全大宝丸有黑松露,芝士牛丸等等高级组合), 肉同海鲜都强调系高级顶级。特别推荐黑豚肉同桂花蚌,非常好食!