2024-02-23
今晚一于食好西,于是就带老公嚟呢间餐厅,餐厅主打高级和风料理 , 真系可以大饱口福!😝环境宁静舒适,全场播放柔和音乐增加不少气氛🤓 💜 刺身:真鲷、赤虾、马粪海胆 💜 海胆非常肥美,唔会太重海水味,劲Creamy好好食!真鲷、赤虾都唔输蚀! !真鲷鲜甜,弹呀!一定系日本直送㗎 !赤虾非常清新爽甜😙💜 先付:和牛他他 配最中饼💜 个熊仔极Q !真系唔舍得食佢!但系杯和牛挞挞冇理由唔食㗎 !用力上升他他超滑,牛味浓郁!材料新鲜,所以都食得放心!🤚🏻💜 寿喜烧 A4和牛 -肉眼,西冷,肩肉 💜。主角终于登场!呢个菜真系令人惊艳!a4和牛质地鲜嫰,入口即化,口感丰富,充满肉汁,完全展现左和牛嘅独特风味!🩷肉眼啖啖肉!西冷一啲都唔靭,肩肉就更加唔使讲!非常令人赞叹见到唔系间间餐厅都有得食见我赔偿寿喜烧汁真系一流!💜 日本野菜 💜 条线贴,配埋特色酱汁!可以中午饭头先食和牛嘅油腻!绝对值得一试!😺💜 寿喜烧炒粉丝💜 呢个菜系隐藏菜式,系除dinner set附送嘅!亦都唔系周围有得食!寿喜烧汁加炒粉丝都系第一次!真系好好食!烟烟韧靭配埋寿喜烧汁食到停唔到口。-流!🫶