2018-05-13 6515 浏览
而家放题开到成行成市,质素价钱都好参差,不过一分钱,一分货呢个定律永远不变,今日就同朋友去左间价钱属较中高价既放题。装潢布局较为优雅,坐位尚算阔落刺身应该系必食之一吧,鱼生非常新鲜,虾味鲜甜,十分出色寿司全部细细旧,食多几件都唔会饱,放心叫啦其他熟食种类非常多,为大家推荐几样自己觉得必食既野吧《西京烧海黄花》鱼肉外面烧到微焦,入面嫰滑,鱼油丰富《烧羊架》羊肉松软,香草味完全掩盖燥味《冲绳黑糖网烧牛仔肉》味道好特别,甜甜地既牛肉,牛味浓,中间呈现粉红既牛肉,十分嫰滑,估唔到放题食物,火喉都控制得咁好《沙爹鸡肉串》鸡肉烧不一d都唔干,配一个香浓沙爹酱,十分惹味《蒜片牛柳粒》牛柳鲜嫰多汁,夹埋脆蒜片,好配合炸物首推当然系芝麻鸡亦,薄薄炸浆加嫰滑鸡肉,完全做出外脆内软既感觉,再加上芝麻,非常好味,不禁Encore左几次《焗杜诺克BB骨》出于好奇而叫,原来就系猪肋骨随左一般甜品外,每人仲会奉上高级雪糕一杯,有哈根大师或Milk Top唔见饮品柜系咪好出奇呢,因为餐纸可以叫埋饮品,唔洗自己行出来行好,可以专心食野这就是服务吧

装潢布局较为优雅,坐位尚算阔落

刺身应该系必食之一吧,鱼生非常新鲜,虾味鲜甜,十分出色

寿司全部细细旧,食多几件都唔会饱,放心叫啦

其他熟食种类非常多,为大家推荐几样自己觉得必食既野吧

《西京烧海黄花》鱼肉外面烧到微焦,入面嫰滑,鱼油丰富

《烧羊架》羊肉松软,香草味完全掩盖燥味

《蒜片牛柳粒》牛柳鲜嫰多汁,夹埋脆蒜片,好配合

《焗杜诺克BB骨》出于好奇而叫,原来就系猪肋骨

这就是服务吧