2017-04-01
自问平时对食并无太大要求,所以一直无写食评,今次食过呢间渔匠之后真系忍唔住开一个account黎写....小妹平时最爱日本料理, 琴晚肚饿又好想食鱼生饭,就去左呢间看似好日本居酒屋ge小店食一打开个餐牌,价钱都唔平,去到刺身丼果版,都差唔多全部过$100,有啲仲$200几咁是但啦,谂住呢个价钱就奖励下自己食好啲,应该质素有保证啦,最后点左个三文鱼带子丼($118)等左一阵,个饭终于黎到,佢送呢果阵已经见到只碗出烟...送到枱面果时完全失望到极点,同佢menu张相完全两回事,系求其装碗饭摆3片三文鱼+3粒带子啲白饭系热ge仲要零醋味,刺身比白饭ge热已经搞到系暖ge,放入口果下好呕心...果下嬲到无影到相,最后勉强吃下鱼生就比钱走,我发誓唔会再黎呢间野度食,完全系中伏!我未食过咁难食ge鱼生饭!