2024-05-06
呢度环境装修好靓好高级 坐得好舒服 每上一道菜老板都会亲自介绍 态度好好👍🏽燕窝鹧鸪粥呢个系由燕窝、金华火腿同埋鹧鸪肉煮出嚟嘅粥 好香浓👍🏽顺德式捞鱼生呢个鱼生用咗深海䲞鱼 好鲜味好弹牙 连埋花生油炸鬼姜葱等等一齐食 几开胃广州荔湾豉椒炒蟹呢度菜系用以前避风塘炒蟹嘅做法 肉质新鲜蟹膏好甜 值得一提系酱料无盖住蟹嘅味道 反而令到呢道菜嘅层次多咗 好惹味🈵蜜汁火方朋友好钟意食呢个 火腿加埋菠萝 连埋面包夹埋一齐食 系出乎意料咁夹👍🏽👍🏽清炒凉瓜呢个一啲都唔苦 好清爽🥰大同炸子鸡我最钟意食呢个 块皮超香脆 肉质肥美👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽大同荷叶饭饭粒粒分明 绝对唔系求其做👍🏽蟹油捞面呢个系用咗啱啱炒蟹嘅蟹油整 超级香🤤陈皮红豆沙红豆软淋 陈皮好香 最尾食呢个嚟完结今餐好满足😍一大班朋友亲戚约食饭 呢度系个好好嘅选择 仲有私人洗手间 好有私隐 亦都唔会听到隔离房嘅声👍🏽👍🏽如果上嚟食记得要预约 因为呢度得两张大枱!总结今晚食咗好多嘢 每一款都好独特 非常推荐大家一试👍🏽
每上一道菜老板都会亲自介绍 态度好好👍🏽
燕窝鹧鸪粥
呢个系由燕窝、金华火腿同埋鹧鸪肉煮出嚟嘅粥 好香浓👍🏽
顺德式捞鱼生
蟹油捞面
呢个系用咗啱啱炒蟹嘅蟹油整 超级香🤤
陈皮红豆沙
红豆软淋 陈皮好香 最尾食呢个嚟完结今餐好满足😍
如果上嚟食记得要预约 因为呢度得两张大枱!
总结今晚食咗好多嘢 每一款都好独特 非常推荐大家一试👍🏽