2023-10-07 714 浏览
🇭🇰 旺角- 八幡屋涮涮锅前排见人哋讲开呢间放题连高级和牛都有得食,所以就去睇吓系咪真系咁正☺️估唔到我哋拣𠮶个餐仲有好多海鲜同埋刺身可以选择~~地理位置有方便 我哋去完迪士尼再入去食都可以慢慢食整体方面☑️•上菜速度几快•座位舒适•肉类高质🔲 D4日本黑毛和牛套餐▪肉类我今次连呢个套餐嘅肉类最推介嘅就澳洲M5和牛同埋日本黑毛和牛A4😍肉质超松软,肉味又浓郁,系食完会想狂添食~~嗌咗呢个套餐嘅话一定要狂食啊 平时放题食唔到㗎!▪️海鲜海鲜嚟讲都几丰富,有鲍鱼,海虾,扇贝,蚬,青口…以放题来讲海鲜种类算多 同高质👍🏻食落唔会话有腥味,而且海鲜几大只~▪️刺身有三文鱼,甜虾,带子,希灵鱼,赤贝,觉得佢放题食刺身通常都麻麻,点知佢又几新鲜,食落旧旧都咁肥美▪️熟食有得自己点嘅串烧:鸡翼,紫番薯,烧菠萝….以外面有得拎嘅就有啲唔同嘅炸物😎▪️自助区可以拎嘅食物款式都好多,蔬菜类同埋丸类都系自己出去拎,蔬菜几新鲜㗎~有冬菇,乌冬,公仔面等等,另外佢仲有啲冷盘小菜~▪甜品佢哋嘅甜品都有好多唔同选择,有唔同嘅雪糕仲有雪条(雪条仲有榴梿味😏),另外雪柜仲有唔同嘅甜品:奶冻,啫喱…..⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈
🇭🇰 旺角- 八幡屋涮涮锅

🔲 D4日本黑毛和牛套餐

▪肉类

▪️海鲜

▪️刺身
有三文鱼,甜虾,带子,希灵鱼,赤贝,觉得佢放题刺身通常都麻麻,点知佢又几新鲜,食落旧旧都咁肥美

▪️熟食

▪️自助区

甜品

⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈⍗

🎏地址:八幡屋涮涮锅 (旺角)
旺角弥敦道628号琼华中心12楼

#hkig #foodie #hkfoodblogger#likeforfollow #likeforlikeback #香港 #discoverhongkong #food #yummy#hkfood #hkfoodie #hkmarketing #食好西 #吃货 #likeforlikes #blogger #hkfollows #旺角 #旺角美食 #旺角餐厅 #打边炉 #八幡屋涮涮锅 @yahatayashabu

按一按👇🏻可以看回我们所有的香港好西🤗
#lg_旺角