2019-09-22 12 浏览
广岛蚝椰汤泡饭 💰68 7⃣5⃣小编觉得呢碗汤饭好特别,汤底加入咗香浓嘅椰汁,本身一开始惊同广岛蚝唔夹,点知原来系日日打BAND嘅老友。而且值得一赞系劲多只广岛蚝,每一只都好大只同埋无果阵雪藏味。佢啲饭系用冷饭,食果阵要自己去整开佢,等佢哋去absorb晒d汤汁。招牌四宝面 💰50 7⃣四宝分别系萝卜,鱼蛋,猪皮同埋猪肠。车仔面真系香港特色之一,小编都好鬼钟意食。佢哋嘅猪肠,猪皮真系卤得好软好入味,萝卜都好清甜,但鱼蛋偏咸咗小小小,如果唔系就8⃣分。/蘑菇芝士鸡翼 💰32 7⃣将肥胖人士最惊嘅芝士,塞晒入鸡翼入面超级涨卜卜,一咬落去真系如泉涌(当然无咁夸张啦讲经咩,但真系会流处出嚟,大家食果阵记得小心啲,费时整衬你啲娇嫩小嘴。
广岛蚝椰汤泡饭 💰68 7⃣5⃣

招牌四宝面 💰50 7⃣