2021-11-26 62 浏览
今日嚟到呢间超级高级嘅饺子店 系我试过咁多张卡纸有变环境最靓最舒服嘅一间 再加上去的员工业服务真系非常之好 所以今日就等我介绍下呢一间餐厅啦 呢间餐厅就系位于马鞍山嘅尚月厨房 呢度系专门食饺子嘅地方❤️ 点解我会认识呢间餐厅呢 系因为之前听朋友介绍呢间餐厅嘅饺子好好食 所以就过咗嚟食 点知食过返寻味食完又再食 今次又再过嚟食多次 每次过嚟都好开心 ❤️今次就叫咗一个白菜猪肉饺 呢个白菜猪肉饺真系好好食 已经系 我第四次食嘅 入面非常多嘅猪肉同埋白菜 粒粒都咁大粒咁好食 之后仲有炸鱼柳 炸鱼柳亦都好多件 用了一啲都唔小气 真系好食 最后要讲埋员工的服务态度真系非常好 一坐低就立即过服务 感觉非常之贴心 再加上佢哋有微笑 呢个微笑系有亲和力嘅微笑 睇落去好舒服❤️我对呢间餐厅真系非常之满意 无论系环境装修又或者员工服务态度 甚至乎嘢食到咁好食