2024-04-15 1707 浏览
La Ramble 系 IFC 都至少开咗 5年,我朋友话佢记得第一次嚟𠮶时仲系大肚,依家佢都已经可以带小朋友过嚟,同第一次嚟嘅我一齐食侍应大部份都系讲英文,亦都好有礼貌,见我哋有小朋友,帮我哋安排咗个梳化位。主要都系朋友点送菜,食返佢钟意食嘅嘢。呢个八爪鱼配猪腩肉,唔讲真系唔知佢系猪腩肉,炸得好脆,完全冇晒啲油腻嘅感觉,八爪鱼都煮得好腍,口感一流Broken egg 去食西班牙菜一定要叫,相对嚟讲,偏咸比较失色西班牙菜一定要食嘅 paella,佢哋既paella 都有好多种选择,最后拣咗classic paella,最出色就系上面只大虾,啲虾汁全部流晒出嚟,融入个炒饭度,超正总括嚟讲呢间餐厅都系高水准,又有海景睇,约会一流

主要都系朋友点送菜,食返佢钟意食嘅嘢。

总括嚟讲呢间餐厅都系高水准,又有海景睇,约会一流