🚇铜锣湾广场二期呢间🏯万丸烧肉放题主打高级🇯🇵日本A4和牛🐮烧肉及多款🦐海鲜任食,食材高质又抵食,💰性价比好高,值得 encore 呀!入边地方都几🥰企理阔落,除咗嘢饮🧃之外其他嘢都可以喺📱手机下单,方便快捷😎唔使周围行。呢度除咗大枱🤩用传统圆形网烧炉🔥之外,仲有吧枱位可以用🏯日式方形烧肉炉,油烟💨全部喺炉边抽走,唔会食到成身味👍。佢哋嘅极上烧肉放题只系 $428 ,主打日本A4宫崎和牛五花肉、特级安格斯牛小排、特级安格斯牛胸腹肉、安格斯封门柳、安格斯肩胛脊肉同埋安格斯翼板肉,另外仲有多款🐖肉类🐓同海鲜🦑,呢个质素来讲真系好💰抵食。最正😍嘅当然就系佢哋嘅🇯🇵日本A4宫崎🏯和牛五花肉啦,油花均匀十分嫩滑入口即化,而且仲有阵阵嘅🥰和牛香!佢哋好多牛肉🐂都有两个唔同版本一个系胡椒调味版🤤一个系寿喜烧汁版😋,个人比较钟意👍寿喜烧汁版,唔使加任何酱料入口已经好香甜美味☺️。香葱薄牛舌👅亦系我心水之一,佢唔会太薄🤏,轻轻🔥烧一烧好嫩好香。个炉火🔥力足,啲嘢食好快就🤤食得,不过要注意⚠️睇火。呢度重有🇯🇵日本蛋🥚冇限供应,可选生蛋或者♨️温泉蛋,用嚟点🔥烤肉食啱晒!除咗牛肉之外,我都几😍钟意食佢哋嘅🇺🇸美

个炉火🔥力足,啲嘢食好快就🤤食得,不过要注意⚠️睇火。

除咗牛肉之外,我都几😍钟意食佢哋嘅🇺🇸美国极黑🐷猪颈肉,肥美爽口,至于🇯🇵日本锦爽🐓鸡腿肉更加系牛肉以外🤩必食嘅,肉质爽口弹牙又鲜味🥰,好高质!

除咗各款高质👍烧肉之外,呢度仲有多款🦐海鲜,香蒜🧄牛油🧈帆立贝、🇯🇵日本小鱿鱼🦑、虎虾🦐同埋青口😋都系必食嘅!

帆立贝同埋青口虽然唔算得上🤏好大只不过都几鲜甜🤤,而虎虾🦐肉质都好爽口美味。

呢度另一个令我🤩惊喜嘅系竟然有清汤🥣牛坑腩任食😍,而且爽口嫩滑😋,比得上粉面店嘅牛腩质素。

最后每人仲有一个 Mõvenpick 雪糕🍨做甜品,绝对系一餐🥰丰富又满足嘅🔥烧肉放题晚餐🥢!
用餐时段