2019-12-12
雖然店舖處於嘅位置比較偏 但係朋友介紹話好好食 所以即刻試試😛入邊空間唔算大但係所有位都幾舒服 同朋友嚟吹下水食下飯一流🥰首先我哋嗌左個生熟美國頂級牛肉金邊粉👹•生熟美國頂級牛肉金邊粉🍜•-我好欣賞呢間鋪頭可以比客人選擇配料 鍾意加乜都得😚無論湯底 金邊粉定係啲牛都同出面嘅越南鋪頭好唔同 每一片牛肉都切得幾厚🐂又唔會難咬 肉汁保留到係入面 比嘅料都比得好大方💛金邊粉好吸湯汁•秘製沙律🥗•-跟住呢個係秘製沙律 初時以為係出面普通比幾條菜加醬汁嗰種 點知嚟到覺得幾有驚喜🥳佢哋將啲青瓜切到好似面咁而且超長👅成碗野都勁大碗 好抵食 入面亦都會加埋牛腩同越南汁 成件事超豐富🤩•爆炸雞🐔•估唔到佢會比三種sauce 可以轉唔同口味 D雞都炸得好脆而且入面保留肉汁 好味😋仲有個越南春卷 個皮好趣同埋好薄 入面嘅配料又充足 配埋個越南sauce 更加夾😚•青檸梳打🍋•-最後嗌左杯青檸梳打 夠清新❤️超大杯🙈雖然入邊放咗好多青檸但係估唔到又唔會過分酸 加梳打水又唔會令到個味太淡 好好飲🥰

首先我哋嗌左個生熟美國頂級牛肉金邊粉👹
•生熟美國頂級牛肉金邊粉🍜•