2020-05-30 899 浏览
呢日前一日女朋友话想锯扒,最后就去左呢间佢之前已经食过既cafe食啦!咁当日我地订左8点枱,但因为公事迟左半个钟先到,咁好彩cafe够大够多位,去到都仲有好多吉位,唔洗等即可入座。我地叫左一个高兴鸡翼配特制墙,香辣鸡肉意大利粉同埋一个美国肉眼扒配薯菜,野饮就叫左个柚子柠檬冰沙。最先黎既系鸡翼,鸡翼热辣辣,本身鸡翼微微的辣味,配埋佢地既特制酱(少少酸酸地,似有牛油果系里边既酱)其实几夹,但女朋友就钟意唔点酱食,我就点唔点都觉得不错。意粉既外观就mama地啦,不过份量有番咁上下,而且味道香辣得黎意粉质感岩我口味,鸡肉就好明显系普通鸡扒切块而成,没甚么特别味道,不过咁大碟意粉先68蚊,唔可以要求太多了🤣但反而个肉眼扒有惊喜,煎到岩岩好五成熟,亦都有足够时间rest件肉,一切开头几旧系食到皮脆肉嫩,比想像中好太多,薯条真心好味,但系沙律配一个柚子酱我地就觉得唔太岩口味!本身仲好想食佢个pancake ,但由于份量太中,我地都饱到食唔落了!但下次黎一定要试五下佢既Pancake 呢,其实见到格离枱叫既炸鱼薯条都超吸引呢!总结黎讲,平价得黎有番咁上下质素,地方大不会坐得太迫,下次一定会再黎呢!话晒

总结黎讲,平价得黎有番咁上下质素,地方大不会坐得太迫,下次一定会再黎呢!话晒都未试佢个pancake 呢!系高兴食得好高兴!

完。

2020-05-26