2022-07-28
天气咁热🔆,阿妈唔想煮饭,叫佢搭两蚊车去茘枝角等埋我收工,带佢行下Aeon,跟住御名园食埋晚饭🥢,老人家大讃好味又唔贵,实在难得✌️御膳养生炖靓汤♨️,今期推介羊肚菌南北杏炖花胶,羊肚菌补虚健脾,花胶养颜护肤,一客只系$38.8 ,啖啖菇菌味道,滋润清香,有益又好饮。空运蛏子系加大码size , 搭配金蒜粉丝,肉质肥美,鲜甜爽脆,火喉刚好👍👍👍4只蛏子加埋牒鲜菠萝咕噜肉,都系$218.- 阿妈话去街市买料都唔够,好抵食呀西澳龙虾🦞零舍唔同,酒楼大厨走油再煨上汤特别滋味,巧手制作,伊面底食到我地俾LamLam 脷,醒目楼面又好贴心,斟茶换牒自动波,招呼周到⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️桃胶杏仁茶、即蒸红枣糕都系茶市点心价钱,手艺精致,香滑小甜。御名园呢道环境舒适餐单设计丰俭由人,更重要嘅系👨🍳厨师了得,小菜点心,传承粤式传统、更加引入健康煮意,连向来精打细算嘅妈妈都讃健康又好味,会自己约朋友再来咁话💯
西澳龙虾🦞零舍唔同, 酒楼大厨走油再煨上汤特别滋味,巧手制作,伊面底食到我地俾LamLam 脷,醒目楼面又好贴心,斟茶换牒自动波,招呼周到⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
御名园呢道环境舒适餐单设计丰俭由人,更重要嘅系👨🍳 厨师了得,小菜点心,传承粤式传统、更加引入健康煮意,连向来精打细算嘅妈妈都讃健康又好味,会自己约朋友再来咁话💯