2022-07-05 96 浏览
😒话说我返新工已经半年有啲同事到近排先见到面,终于可以一齐食饭。之前经过高街,见到呢一间绿色嘅cafe 几抢眼就bookmark咗。嗱,我就真系谂住食啲轻食饮杯咖啡,但同事就原来唔系咁谂😒ITALIAN TOASTIES - Gallia COFFEE - Cappuccino 我嘅!三文治同多士都系即叫即整,睇住佢哋将配配料放入面包再烘热😌三文治虽然简单,但系热辣辣系最紧要,入边有芝士火腿同埋蕃茄。咖啡香浓😌拉花又靓BAKERIES & DESSERTS - CroissantCOFFEE - BlackGELATO - Pistachio 呢份就同事嘅,佢首先就话唔想食咁Heavy所以呢就叫杯black coffee😒当我谂住睇吓佢叫叫咩三文治嘅时候,佢话佢要个牛角包🥐然后佢话,都系要多杯雪糕添😒牛角包都系烘热返,入口表面松脆,咬落去系一层层嘅酥皮。雪糕佢就拣咗开心果味,雪糕就好香滑,啖啖嘅开心果味。之后我同事同我讲返,早知食Brownie加Gelato🍦然后仲话下次再嚟过讲返餐厅嘅环境先,午餐时间唔算多人,坐得几舒服,如果系拎电脑嚟嘅话,佢哋都有插头提供,唔怕冇电。店员都好ni
😒话说我返新工已经半年

ITALIAN TOASTIES - Gallia
COFFEE - Cappuccino

COFFEE - Black
GELATO - Pistachio
然后佢话,都系要多杯雪糕添😒

讲返餐厅嘅环境先,午餐时间唔算多人,坐得几舒服,如果系拎电脑嚟嘅话,佢哋都有插头提供,唔怕冇电。店员都好nice仲会问返雪糕想后上定同步嚟😂