2020-09-18 522 浏览
今次已经不是第一次嚟,每次嚟都有新惊喜,所以今次一定要写食评,希望可以多啲人认识呢间新开既餐厅,餐厅既第一眼吸引之处一定系装修,整个感觉都好Chill,门口既特式墙绝对系打卡热点。之前试过沙律,芒果大虾🍤沙律绝对系值得推介,今次冇食沙律,叫了一个蒜香白酒汁蚬肉伴多士,佢系以一个砂煲上枱既,一打开盖,卖相同香味超吸引,即刻开餐,蚬肉好鲜味,之后再试埋面包同啲汁,面包好脆,再同啲汁夹埋食,又鲜又脆,正!主菜试过招牌海鲜意大利粉,好足料,海鲜新鲜,同埋啲汁夹埋意粉再加少少🤏黑椒,超赞。而今次就点左客厅出名既Steaks,牛扒海鲜大餐,西冷加烤大虾,西冷岩岩好,我唔太like食好熟好干,但又怕太生,呢个扒真系刚好,切既时候唔会话仲有血汁,但又可以keep到生生地,再加埋餐厅既House Red,完全岩晒我既口味,仲有烤虾,建议加少少盐食,鲜味更出。

蒜香白酒汁蚬肉伴多士
牛扒海鲜大餐