2021-08-02 3627 浏览
好耐都无试过 afternoon tea 啦!!! 见到 ODEA 有个士多啤梨下午茶,即刻订位试吓!三层架都布满士多啤梨🍓,卖相好有心思,而且每样点心都有🍓,超级特色!座位舒适,每枱之间都有空间感,仲有室外可以坐添😎 💁🏻‍♀️ 介绍返:星期一至日 3-6pm 都有㗎!! 唔驶等五六日!最上层有两个 scones, 原味及士多啤梨味各一,配基本嘅 clotted cream, strawberry jam ; 比较惊喜系 Mango papaya 果酱,酸酸甜甜感觉好味!中间一层就系咸点方面;每款都几有特色,望落去都系士多啤梨,但有少少咸味😂😂 (中间黑色个个)有鱼子酱配蟹肉及🍓;鸭肝配无花果 cupcake (左右两边);(上面)士多啤梨及龙虾三文治;仲有一个我觉得最好食系 Brie de meaux tart!!!!! 超香芝士味,配🍓 好有口感!果然系芝士之王! 另碟有三文鱼配原始蕃茄:系黄红绿蕃茄,食落一样味,但感觉好得意😃最底层系甜点,我觉得最好食嘅系一个杯仔嘅 tiramisu parfait!!! 其次系中间嘅 🍓 & 🍋 verbena cake! $598 for t

Afternoon  tea

$598 for two (另要加一)下午茶包两杯咖啡或茶; waitress 都好细心俾热水我地「无限」refill 😂 同埋服务态度非常亲切友善👍🏻👍🏻 舒适开心之选👏🏻