2021-12-06
🍝烟三文鱼·鱼籽·日本蛋·意粉 $128卖相已经好有艺术feel😍食呢个一定要将烟三文鱼整碎捞埋啲意粉度!唔好好似得地甘分开黎食😂因为就会觉得佢味道偏淡,但其实佢系想烟三文鱼带出啲咸味出黎,食到尾先食得岩😂口感丰富又好食😋🐟缦鱼·日本蛋·酱油·饭素 $178呢个真心必叫😋!!缦鱼系中间腩既位置系无碎骨!!珍珠米已经混合蛋汁同酱油配合埋啖啖肉既缦鱼真系好好食😳唔好睇佢好细碗,佢一定系可以塞饱您!会滞既😂仲会配蚬味噌汤,一碗有3粒新鲜蚬,无念到味噌汤都高质😄🍓Ichigo Sando $68终于有机会可以朝圣到呢个水果三文治,唔好睇佢外表得3粒士多啤梨,其实入面仲有切碎左既士多啤梨🍓,配合埋cream cheese,酸酸甜甜好夹😋☕️FLAT WHITE $45 (OAT MILK)唔知道原来转左oat milk拉唔到好令花😂咖啡豆有得拣,翁伯帮左我拣nutty果款,不过其实我不嬲都唔中意坚果类别🤷♀️味道可以既,真系有啲坚果味出左黎,唔酸既🍹STRAWBERRY BLONDE $58士多啤梨+新鲜姜汁+柠檬汁,姜汁唔会好抢味,岩岩好好清新☀️
🐟缦鱼·日本蛋·酱油·饭素 $178
🍓Ichigo Sando $68
☕️FLAT WHITE $45 (OAT MILK)
🍹STRAWBERRY BLONDE $58