2023-07-11
好耐无食过放题,今日有时间心血来潮就去左食啦!可能太耐无食,追唔上潮流,呢度野食种类超多,超吸引!有啲食物第二啲放题都系无既,例如松叶蟹、大拖、鹅肝等!食多几件都翻晒本!!鹅肝!好creamy!!用牛油煎到好香,外皮好脆,内里滑流!超好食!我叫左两碟,自己一个人食晒估唔到有龙虾仔食少少麻辣味,唔算太辣,食落好野味!肉质实同好肉!食到啜晒手指!松叶蟹唔洗好似酒店buffet 甘要同人争,要几多有几多!好大只,只脚好肥美!多肉,够新鲜,可以原条肉起,唔会烂晒!超正!大拖!可以叫刺身或寿司!不论点叫,件大拖都系甘正!如图所见,好肥美,可以任叫,真系一大享受!刺身好新鲜!无腥味,肉质爽口清甜!好味!火炙广岛蚝寿司蚝好大只,又肥美!咬落去啲肉同汁爆晒出黎!好creamy ,成口都系蚝,好好味,一级享受!黑椒牛柳刚炒起,牛柳好淋,配埋黑椒同蒜蓉去炒,好夹,好好食!每人可以叫多杯贵啲既雪糕雪柜有其他口味任食!自助区仲有沙律、熟食同甜品,食到你饱!超满足,食到好饱,会再黎食过!
估唔到有龙虾仔食
松叶蟹
唔洗好似酒店buffet 甘要同人争,要几多有几多!
刺身
好新鲜!无腥味,肉质爽口清甜!好味!
火炙广岛蚝寿司
黑椒牛柳
刚炒起,牛柳好淋,配埋黑椒同蒜蓉去炒,好夹,好好食!
每人可以叫多杯贵啲既雪糕
雪柜有其他口味任食!
自助区仲有沙律、熟食同甜品,食到你饱!
超满足,食到好饱,会再黎食过!