2017-12-19 264 浏览
做gym之前特登行嚟上环呢度塭到野食,见到呢间crafty cow装修几靓,menu 又多野食就入去试下啦!餐厅manager 好似系abc,几nice geh. 佢介绍左d手工啤酒比我,好多款都好特别但咁啱阵间要做gym 所以就唔饮啦!另外呢度系open kitchen,但抽气做得几好,冇乜油烟味!入面仲有好多影相打卡位,玻璃上嘅插画都几靓。讲番野食先,Lunch menu价格由88到98不等,仲可以再按个人需要加薯条或者salad. 某d set仲可以加芝士等等,而餐都包野饮嘅。望左一下决定拣个beef cheek linguine ($98) + iced lemon tea. Beef cheek linguine 份量适中,大概10令分钟就上枱!beef cheek都好淋,牛味浓,小小骚嘅,都有成6旧左右嘅。而个面都煮得啱啱好,唔会太淋有小小咬口😌入面仲加左d杂菇做配撘,口感不俗!值得一赞on top geh cheese好重咸香味,芝士控一定like!Iced lemon tea 落左有半旧嘅 够冻好正嘅下次可以再约d朋友一齐嚟试下d手工啤
入面仲有好多影相打卡位,玻璃上嘅插画都几靓。
Iced lemon tea 落左有半旧嘅 够冻好正嘅
下次可以再约d朋友一齐嚟试下d手工啤