2023-03-02
平时Cobber常满,又唔可以book枱,试过晏昼嚟walk-in都冇枱。最好就下午茶🫖时间嚟。地点好麻烦,一系后巷上一层楼梯,或搭䢂落一层。QR code落单,原本一心一意想食梳乎厘班㦸,点知发现有下午茶☕️,形式系限定甜点🍮加饮品半价。叫咗Nutella蕉糖香蕉🍌雪糕🍦窝夫🧇配Movenpick云呢拿雪糕🍦+半价风味鲜奶咖啡(Flavoured Latte)云呢拿糖浆。Nutella蕉糖香蕉🍌雪糕窝夫🧇配Movenpick云呢拿雪糕🍦,好吸睛 👁,焦糖香蕉🍌正,个窝夫🧇感觉似croffle,好香脆,Movenpick雪糕🍦我至爱,上面仲有一小pat Nutella, 好鬼饱,糖浆好够风味鲜奶咖啡(Flavoured Latte),下午茶🫖时间跟限定甜品🍮半价,我拣咗云呢拿味,出面少d有,拉花唔错,咖啡☕️入口好滑,够哂甜啱我总结:野食同野饮好正,下午茶🫖性价比高,冇得book位,所以要拣啱时间去
下午茶🫖(Nutella蕉糖香蕉🍌雪糕窝夫🧇配Movenpick云呢拿雪糕🍦+ 风味鲜奶咖啡(Flavoured Latte))
风味鲜奶咖啡(Flavoured Latte)