2022-06-28
点样食推介✨💛必食色香味俱全嘅高质中东串烧💛💛佐敦黄店💛坚离地 7 PO地址:佐敦文苑街25-47号文辉楼地下31号舖🍖中东串烧(鸡/羊/蔬菜各1) 配中东皮塔饼 $148 (7.8/10) 🌟几好味🌟上碟已经闻到d串烧劲重香料味,其实就咁食已经好正,点埋d咖哩/乳酪酱一齐食会更重口,本人比较钟意食鸡肉个串,但羊嘅爱好者一定会劲钟意依串串烧阵激浓羊骚味!依款串烧令我对中东菜加分唔少🤤,个中东皮塔饼就都似naan,但就再薄d同干d,食落冇咁饱肚,如果跟餐比多两块会更好🍖烧墨鱼 $78 (8/10) 🌟好味道🌟黎依度必试依款烧墨鱼!!大只过平时食个d劲多,重点系好新鲜,烧得啱啱好唔会韧,咬落口会爆汁劲爽口,加埋d香料味食真系一流🍖马利兰蟹肉饼 $68 (7.8/10)食落啖啖蟹肉真系好爽~同埋依个个价钱都好合理回头指数: 🍧🍧🍧🍧 (满分:🍧🍧🍧🍧🍧)好坐指数: 🧎🏻♀️🧎🏻♀️🧎🏻♀️🧎🏻♀️🧎🏻♀️ (满分:🧎🏻♀️🧎🏻♀️🧎🏻♀️🧎🏻♀️🧎🏻♀️)入黎依度食饭仲可以顺便买嘉多利嘅法式布丁🤣🤣,野食又好食!同朋友聚会黎依度食串烧啱晒
💛必食色香味俱全嘅高质中东串烧💛
💛佐敦黄店💛
坚离地 7 PO
地址:佐敦文苑街25-47号文辉楼地下31号舖
🍖烧墨鱼 $78 (8/10) 🌟好味道🌟
🍖马利兰蟹肉饼 $68 (7.8/10)
食落啖啖蟹肉真系好爽~同埋依个个价钱都好合理
回头指数: 🍧🍧🍧🍧 (满分:🍧🍧🍧🍧🍧)