2022-11-03 366 浏览
屋企人生日我哋嚟咗醉金涡,上次见到佢menu原来有中菜,所以我哋今次试吓.食物:我哋订咗龙虾伊面🦞同寿包庆祝. 龙虾好多肉,价钱ok. 仲叫咗炸子鸡,口感好唔会觉得硬. 生蚝同鱼生都够大只同新鲜. 佢有好多其他中菜选择我哋今次仲嗌左菠萝咕噜肉,芥兰炒牛等等. 除咗打边炉中菜都唔错😋. 最后就送咗猪仔甜品俾我哋食. 环境:我哋今次book咗房,房间够大,私隐度高. 屋企人嘈到拆天都唔会俾人投诉🙊. 服务员都有礼,见到我哋有老人家带咗去我地搭lift唔使行楼梯. 整体来讲,食物质素同环境都好,价钱合理. 地点方便. 👍🏻 唯一系房间冷气大,可能因为打边炉,我哋都有叫职员教返. So far 一家人都食得开心,值得encore

2022-10-30
庆祝纪念