2023-04-20
🎈🎈话说最近搬左黎将军澳南,搬好屋之后就开始系附近发掘美食lu~~🎈🎈👫🏻今日同先生黎到呢间KOKA小野人晚饭,我地总共叫左15样野食,平均每人$300元左右,食串烧黎讲呢个价钱绝对OK!🍡🍢 最后捧住个肚走😆😆呢到既环境唔错,职员服务亦好好,服务殷勤。枱面预先有个白色既电热炉,原来系怕大家食唔切,食物会冻左,于是可以将啲串烧放系电热炉上保温,好贴心呀!🥳🥳🥳食物方面:特别推介烤牛小排🥩同鸡翼🍗,好juicy嫩口,又够孜然粉味,成件事好夹,好回味!🤩🤩仲有全部海鲜,包括生蚝,圣子,扇贝都好新鲜,唔系急冻货色👍🏻👍🏻 烤茄子🍆酱汁浓郁,令人想一啖接一啖🤤🤤先生仲话大爱清酒煮蚬,因为汤头浓郁得黎又唔系太咸,可以中和一下浓味既串烧☺全部串烧都唔会烧得过火或“鞋“🥳🥳作为蒜蓉既爱好者,呢到既串烧大部分亦加上左蒜蓉系面,有啲仲加左几粒辣椒吊味,好过瘾🤩🤩PS. 职员好贴心,话如果不吃辣可提前讲声tim!总括呢间餐厅我地都好满意,大推!下一次一定会再黎帮衬😁😁
全部串烧都唔会烧得过火或“鞋“🥳🥳
PS. 职员好贴心,话如果不吃辣可提前讲声tim!
总括呢间餐厅我地都好满意,大推!下一次一定会再黎帮衬😁😁
酸辣粉
蒜蓉烤茄子
蒜蓉烤鲜圣子
清酒煮蛤蜊
烤生蚝
蒜蓉粉丝烤扇贝
麻吉年糕烧
多春鱼,珍宝蟹柳,炸鸡脆骨,烤牛小排
Q弹大鱿鱼
Q弹小猪颈肉