2022-10-24 38 浏览
老公之前同朋友已经试过呢间串烧店,所以今次专登同我嚟呢度食好西~一嚟到睇个menu已经有超多唔同种类嘅串烧同热食可以拣,除咗有一般嘅串烧,仲有好多自创独家嘅菜式!🥢甲罗烧并多士😋一般嘅甲罗烧就系将蟹肉,蟹子捞埋一齐烧,不过呢度嘅甲罗烧系将捞埋嘅蟹料连多士一齐食,令到蟹肉嘅鲜味更突出同埋口感更丰富🥢烧法式鹅肝多士😋真系无谂过会喺一间串烧餐厅食到咁高质嘅鹅肝,煎香嘅鹅肝唔单止大块又juicy,加埋秘制酱汁,搞到我哋点完再点!🥢烧豚肉生菜卷😋呢个菜真系超推介~嫩滑多汁嘅豚肉包住新鲜嘅生菜,一啖食落口,又多汁又爽口,加埋沙律酱,真系绝配!🥢烧麻辣日本淮山😋其实点呢个菜前都有啲惊会太辣,不过因为系麻辣,所以唔单止个辣度可以接受,再加埋超爽甜淮山,识食嘅朋友一定要试呢个~🥢黑松露烧腐皮温泉玉子😋又系另一个菜式无谂过会喺串烧店出现,亦无谂过将呢几种材料放埋一齐系咁夹咁好味,当中嘅黑松露真系劲香浓,加埋流心嘅温泉玉子,正呀~《必试》香甜蜜桃雪葩‼️呢个雪葩真系好好味,绵绵嘅雪葩混入香甜嘅蜜桃,真系好味到想嗌呀~

🥢甲罗烧并多士

🥢烧法式鹅肝多士