#庆祝 #圣诞🎄 为咗庆祝6299返咗嚟过圣诞,即刻约附近一间比较出名嘅串烧店食个靓饭🥳畅谈一番😋呢度干净,又有特色嘅串烧炉,仲有BB凳好Baby Friendly👦🏻🎉🍢 大漠烤羊肉串、烤西班牙黑豚五花、烧猪颈肉我哋一打开Menu就见到呢个烤羊肉串,一个价钱已经有五串😍超级抵🎉就叫咗来试吓😋真系估唔到咁有羊味,啱晒我,另一款黑豚豚五花串都系一个价钱有5串🍢猪肉味都好出!猪颈肉又系一set好多条,配埋甜酸酱,够晒滋味😋🦑 Q弹烤鱿鱼、夏威夷烤菠萝Lisba话好耐无食烤鱿鱼,所以就叫咗一个来试吓,估唔到鱿鱼🦑又真系敲到香脆😋鲜味十足,加埋呢个烤菠萝🍍Lisboy最爱食物之一,一上碟劲大块,好多汁,Lisboy食到舔舔脷🥰🫕 超浓厚芝士捞丁、小野人黑松露烤饭呢间食店叫小野人,所以叫咗佢哋招牌黑松露捞饭试一试,估唔到黑松露超多,超浓味,配埋紫菜食好似食紧日式紫菜卷咁样,出奇地夹😋而另一个超浓厚芝士捞丁都系不得了,夹起芝士满满🍜够晒滋味😋滋味浓~🍆 蒜蓉烤茄子、日式年糕烧、糖烤牛油方包食串烧店又点?可以试试佢哋嘅特色食物蒜蓉烧茄子呢😋呢度嘅蒜蓉烧茄子系原条咁上,仲好多蒜蓉喺面添,够晒入味,真系

🍢 大漠烤羊肉串、烤西班牙黑豚五花、烧猪颈肉

🦑 Q弹烤鱿鱼、夏威夷烤菠萝

🫕 超浓厚芝士捞丁、小野人黑松露烤饭

🍆 蒜蓉烤茄子、日式年糕烧、糖烤牛油方包
食串烧店又点?可以试试佢哋嘅特色食物蒜蓉烧茄子呢😋呢度嘅蒜蓉烧茄子系原条咁上,仲好多蒜蓉喺面添,够晒入味,真系好抵食!仲叫咗个特色嘅日式年糕烧,烧完烟烟韧韧,最正佢系配有炼奶同埋糖粉😍用嚟做甜品真系一流,一人叫咗一嚿,最后不得不提炸呢个牛油方包,表面痴满牛油同埋粒粒糖粒烤一烤已经脆卜卜同好香甜,食完好满足🎉

🍜 小铁锅蒜蓉金菇、烤新鲜李姐臭豆腐
当然我哋都食咗呢间舖出名嘅招牌李姐臭豆腐😂臭豆腐,果然名不虚传臭味扑鼻😋钟意特别味道嘅都可以一试,食咗咁多肉,当然要试吓佢哋嘅蒜蓉金菇,减下啲罪恶感点知蒜蓉满满,原只铁锅咁上台,仪式感十足!

🍹 元气森林水果茶、小野人手打柠檬茶
估唔到就好大杯😍呢两大杯水果茶真系睇得又好饮,水果茶茶仲有好多生果添,我哋四个人叫咗两大杯水果茶同柠檬茶都够晒皮😋
  • 大漠烤羊肉串
  • 糖烤牛奶方包