2021-04-20 223 浏览
COVID闭左关好耐,终于出动揾食,我上次经过见到新开张,同朋友一行四人决定试吓,有惊喜!坐吧枱嘅话,可以睇住师傅整串烧,有大玻璃隔住,唔使怕油烟。(因为吧枱已满座,所以我地坐卡位,又唔好意思影到其他食客,冇影相😂)本身以为座位偏少,不过原来入面有几个卡位,就算四个人都坐得好舒服,𠮶日仲见到隔离枱有小朋友。装修比较简约,但系有啲睇头:餐牌好多选择,松左一口气,因为朋友钟意食肉,但我钟意食得清清地。饭团串,表面金黄色、脆卜卜,个人觉得氹小朋友食饭一流。炸牛蒡、蒜头,强烈推介渍物,炸牛蒡唔会太油,比薯片更脆,蒜头🧄味道超好,但唔识形容,虽然只系渍物但睇得出花左心思,唔会hea。我本身唔太好肉,朋友狂食肉时我有好多其他选择,值得一赞!蕃薯比出面既好食,有个本身唔食蕃薯既朋友,试完之后都试左一串 👏🏻👏🏻👏🏻我本身都钟意青椒🫑,但好怕上面既苏苏 🙈菠萝稳阵,份量十足。朋友们叫左好多肉,试左部分,味道非常唔错,但今次主要食植物类 🙈🙈,下次再黎试。另外侍应哥哥话weekend lunch有定食,好似几吸引。但稍有不足,冇乜甜品拣,如果加埋就圆满喇!整体黎讲,质素相当唔错,埋单果刻比想像中平,又可

装修比较简约,但系有啲睇头:

饭团串

饭团串,表面金黄色、脆卜卜,个人觉得氹小朋友食饭一流。
炸牛蒡

渍物蒜头

甜番薯

青椒仔
我本身都钟意青椒🫑,但好怕上面既苏苏 🙈
烧菠萝

菠萝稳阵,份量十足。

但稍有不足,冇乜甜品拣,如果加埋就圆满喇!

整体黎讲,质素相当唔错,埋单果刻比想像中平,又可以食地道日式气氛,或者选择舒舒服服坐大枱!赞!
鸡柳
鸡软骨