2021-11-20
当初于旺角开业爆红嘅爆丼屋,原来已经进军左九龙湾😳想当日旺角店万人空巷,想食就起码要排一个钟呀😭今日去开Megabox,见九龙湾分店唔洗排队,即刻冲入去呀!九龙湾分店座位够晒完。。🔘三重大极上丼 | $398评分: 🌕🌕🌕🌕🌗评语: 一坐低店员就送上两碗热辣辣嘅味噌汤,未食饭个肚就饮到暖笠笠😋三重大极上丼呢个丼饭岩哂钟意食海胆同拖罗既我😋成个饭嘅造型都十分吸引,材料份量多到满泻非常足料,拖罗山加海胆再以松叶蟹肉围边,剩系打卡影相都要啲时间😂。拖罗油脂分布均匀,口感一绝!海胆亦都好新鲜,每啖都系甜甜的。。。🔘鹅肝海鲜盛丼 | $258评分: 🌕🌕🌕🌕🌑评语: 如果单计材料种类,呢个鹅肝海鲜盛丼更加丰富!有海胆、鹅肝、帆立贝、三文鱼籽,再加一个生蛋黄拌饭!如果你系鹅肝爱好者就一定要试下喇。鹅肝煎到外脆内软,咬落就有好强劲嘅香味,而且入口即溶!帆立贝大大粒,而且用火枪烧过令其带有微微焦香😳鸡蛋黄捞埋落醋饭一齐食,令到口感香味更佳。呢个价钱有咁多款食物,我觉得非常抵食呀!。。🔻九龙湾分店唔洗排队呀!🔻鱼生新鲜到港🔻拖罗系必试呀!推介指数: ⭐⭐⭐️⭐️
🔘三重大极上丼 | $398
评分: 🌕🌕🌕🌕🌗
🔘鹅肝海鲜盛丼 | $258
评分: 🌕🌕🌕🌕🌑
。
🔻九龙湾分店唔洗排队呀!
🔻鱼生新鲜到港
🔻拖罗系必试呀!
推介指数: ⭐⭐⭐️⭐️