玉庭

Jade Pavilion
餐厅: 玉庭
资讯:

琴日,食完隔离间优质日本半自助晚餐,今晚同埋家姐过嚟食中菜。先叫咗餐前小碟,上次食鹅肝酱窝贴虾多士已经觉得好好食😋,维持水准👍🏼。今次试吓川味莴笋海蜇手撕鸡,其实一啲都唔辣,鸡肉鲜嫩、多多海蜇,味道不错,但系钟意食辣嘅朋友就唔好期望咁多啦。😂家姐钟意食北京片皮鸭,叫咗一只两食。第一次见片得咁有层次嘅鸭。😊我唔钟意食厚厚肥羔嘅片皮鸭,呢只啱晒我口味。𠮶生菜包鸭松唔会好油,肉质都仲系好嫩,味道非常okay.之后再叫多个金蒜椒盐白饭鱼,薄薄一层炸粉,外脆内软,重点啲白饭鱼系大大条嘅。😋最后食埋个好有口感嘅荷叶饭,我一向都唔系好食饭,今晚竟然食完又食。😂家姐话啲饭粒瘦瘦长长,好似印度米。我钟意佢烟烟韧韧,好有口感。😋😋讲真冇折都几贵,我哋系会员今餐有八折,折实连加一人均三百几。咁嘅食物质素,加上环境同服务都唔错,值得推介。

鹅肝酱窝贴虾多士

川味莴笋海蜇手撕鸡

北京片皮鸭
鸭松生菜包(片皮鸭二食)

金蒜椒盐白饭鱼

古法鲍粒鹅香荷叶丝苗

鹅肝酱窝贴虾多士
川味莴笋海蜇手撕鸡
北京片皮鸭
鸭松生菜包(片皮鸭二食)
金蒜椒盐白饭鱼
古法鲍粒鹅香荷叶丝苗