2019-12-28
去日本食和牛系必做行程🤤宜家唔洗去日本系香港都有和牛食la😍仲要系任食和牛添😍价钱仲唔系贵添ar,系边揾ar😏去铜锣湾既尚鲜日式烧肉渔市场就有la😎入座先送上浜烧蚝海鲜拼盘同和牛拼盘,食住再拣想叫多边只和牛食😋为食餐单: 120分钟A5和牛放题🥩 $398/位⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️浜烧蚝海鲜拼盘🍜一个海鲜拼盘有生蚝、带子、鲍鱼、大虾、蟹😍蟹超多蟹膏,烧一阵混埋饭或乌冬食好正😋和牛拼盘🥩任食和牛、烧肉🥩有好多款分做不同部位既肉,我最仲意系A5鹿儿岛黑毛和牛牛小排🤤脂肪分布好平均肉软又香👍秘制QQ牛肋条🥩牛肉味口质都好好😋各式刺身🥓刺身款款都好新鲜👍各式寿司🍣寿司系一旧一啖,唔会大大旧饭,食材好好味😊尚鲜烧蚝🥟可以免费升级任叫烧蚝,我一口气叫左6只🤪蚝本身有调味,烧完即刻食又鲜甜又香😎虾天妇罗🦐蟹棒天妇罗🦀天妇罗炸得香炸包住新鲜食材,一流😘炸双皮奶🥛好少地方有得食炸双皮奶,咬开脆脆既外皮,内里有甜滑既奶桨🤤炸鱿鱼圈🥨一贯我爱既炸鱿鱼,新鲜炸起,正😋炸鸡软骨🐥鸡软骨加左适量胡椒粉同调味料,香脆又有鸡软骨香味😍榴梿炸弹🍈一咬满满榴梿蓉流出,榴梿控必爱😁香芋丸🥔香香甜甜既芋蓉唔会太甜有好浓香芋味😋
为食餐单:
牛肉味口质都好好😋
各式刺身🥓
刺身款款都好新鲜👍
各式寿司🍣
寿司系一旧一啖,唔会大大旧饭,食材好好味😊
尚鲜烧蚝🥟
虾天妇罗🦐
蟹棒天妇罗🦀
天妇罗炸得香炸包住新鲜食材,一流😘
炸双皮奶🥛
好少地方有得食炸双皮奶,咬开脆脆既外皮,内里有甜滑既奶桨🤤
炸鱿鱼圈🥨
一贯我爱既炸鱿鱼,新鲜炸起,正😋
炸鸡软骨🐥
鸡软骨加左适量胡椒粉同调味料,香脆又有鸡软骨香味😍
榴梿炸弹🍈
一咬满满榴梿蓉流出,榴梿控必爱😁
香芋丸🥔
香香甜甜既芋蓉唔会太甜有好浓香芋味😋
芥辣象拔蚌🍜
好爽好入味再加上辣辣地,正😎
糖心菠萝🍍
甜到入心既菠萝,无渣ga😏
冷乌冬🍲
粗粗又有弹口既乌冬,唔系出面平价乌冬🤤
酸甜白萝卜🥒
食到饱饱地食番旧酸萝卜,酸酸甜甜好开胃😝
辣酒煮蚬🥘
酒香加辣味加新鲜蚬既味道,只只睇住佢地一边煮一边一只只打开,好治疗又好味😂
movenpick雪糕🍧
食到最后会有一人一杯雪糕可以拣云呢拿、朱古力、士多啤梨🤤