2023-08-14
我地两个叫咗成人晚巿120mins 麻吉游 吃台南,每人各 $318汤底我地拣咗鸳鸯锅-养生杂菌锅 & 金泡椒汤锅$50肉类海鲜,热饮同甜品都系扫QR code落单,落咗单好快就到肉类肉类都有好多选择,有牛小排、麻辣嫩牛肉、羊肩肉、牛五花、豚梅花肉、鸡腿肉、花雕醉生鸡件、嫩牛肉、谷饲牛、封门柳海鲜海鲜有鲷鱼片、墨鱼仔、八爪鱼仔,唔太多选择,啲海鲜非常新鲜热饮热饮非常养生,有黑糖姜母茶 、桂圆红枣茶、柠香洛神花茶等甜品甜品有好呷综合红豆汤(冷品)、柠檬爱玉冻(冷品)等,唔太多选择除咗以上嘅嘢,其他嘢都系喺出边嘅柜度拎,包括酱料、蔬菜、冻饮、熟食等等。我最钟意就系个蔬菜柜,有好多唔同种类嘅蔬菜。冻饮每次都有唔同嘅特色嘢饮,今次有乌梅汁同百香果茶。熟食方面有好多唔同种类嘅台式小食,连台湾肉肠都有,我最钟意就系𠮶个盐水鸡。食完埋单仲送两杯Movenpick雪糕,大满足!📍好呷台湾火锅旺角亚皆老街8号朗豪坊7楼17-20号舖❤️价钱:8/10❤️味道:8/10❤️服务:8/10
汤底我地拣咗鸳鸯锅-养生杂菌锅 & 金泡椒汤锅$50
肉类
海鲜
海鲜有鲷鱼片、墨鱼仔、八爪鱼仔,唔太多选择,啲海鲜非常新鲜
热饮
热饮非常养生,有黑糖姜母茶 、桂圆红枣茶、柠香洛神花茶等
甜品
我最钟意就系个蔬菜柜,有好多唔同种类嘅蔬菜。
冻饮每次都有唔同嘅特色嘢饮,今次有乌梅汁同百香果茶。
食完埋单仲送两杯Movenpick雪糕,大满足!
📍好呷台湾火锅
旺角亚皆老街8号朗豪坊7楼17-20号舖