2019-09-05 128 浏览
本身谂住同朋友去红茶求其食个茶餐做晚餐算,不过路过见到个招牌几吸引,又任食火锅又任食串烧仲有任饮台式饮品!决定冲入去试试。佢有个海鲜PACKAGE贵少少会有海鲜烧烤任食,所以决定试试佢。店员好用心推介餐牌同埋点样叫,同埋价钱,坐低无耐就上左煲。我叫左卜卜蚬,好香口好辣,惹味之选!一坐低叫左串烧同埋烧烤,等左一阵就到串烧系用左孜然粉烧,熟度刚刚好,肉同埋蔬菜都不错!蚝好大只,扇贝都厚身,落左好多好多蒜泥!!!劲香劲正,烧到好好食,又唔会烧过龙太干,值回票价可以食多啲!随餐附近一份本地手切牛颈脊,呢样野无得弹,又香牛味又嫩,可惜无得任加啦其他火锅配料都系平时见到果啲,不过要提提佢个脆肉鲩,又大旧又爽口弹牙,靓料黎,可以试试!最后要提既就系台式饮品,真系辛苦佢冲果位同事,我一个人都饮左三四杯,用心之作,楼下卖紧三十几一杯架,呢样都值回票价啦!总括黎讲,都唔错可以再黎~
店员好用心推介餐牌同埋点样叫,同埋价钱,坐低无耐就上左煲。
我叫左卜卜蚬,好香口好辣,惹味之选!
一坐低叫左串烧同埋烧烤,等左一阵就到
串烧系用左孜然粉烧,熟度刚刚好,肉同埋蔬菜都不错!
总括黎讲,都唔错可以再黎~