2023-06-05
📍 初心 (将军澳)将军澳澳南海岸唐俊街18号The Parkside地下G09号舖呢到既放题好特别,套餐系有一个流程,会先提供一系列餐前小食,再到刺身,然后又有鸡煲,食埋鸡煲就可以开始拣汤底打边炉。呢度既一条龙放题套餐可以一次过满足你唔同愿望,而且服务质素真系要赞,员工好友善同跟单跟得好足。饮品任饮,仲有唔少自家制甜品都系雪柜,例如芒果布甸、咖啡布甸等😚☺️👉火锅放题💰$278/位 (闲日时段)😋😋😋😋.5/5🩵宫廷餐前小食(任添)一共有五款,每日不同款,今次食个款式分别系黑松露虾多士、麻辣鸭血、日本紫薯、凉拌云耳、渍牛蒡,大家食完可以再添。我觉得最吸引就系个虾多士,热辣辣新鲜出炉架!☺️☺️个鸭血都够晒辣!其他凉拌渍物都好开胃!🩵日式刺身(一客)刺身有四款,每款两件,都新鲜的!刺身不可任添,但今日主打系鸡煲同边炉所以过下口瘾唔错🤭🩵鸡煲(小辣)(任添)食得出唔系就咁落鸡煲酱既鸡煲,有诚意之作,食落浓味而且鸡肉够滑😚好食!唔错👍🏻‼️如果唔系要留肚打边炉,我会想再refill🤭🩵海鲜拼盘(一客)啲蚝真系大大只,而啲虾咬落都爽口,而蚬亦都大大只相当新鲜肥美,蟹有些少膏都不错的🦀️🩵火锅放题(药膳
👉火锅放题
💰$278/位 (闲日时段)
😋😋😋😋.5/5
🩵宫廷餐前小食(任添)
🩵日式刺身(一客)
🩵鸡煲(小辣)(任添)
🩵海鲜拼盘(一客)
🩵火锅放题(药膳醉鸡汤底)(配料任添)
汤底有药膳香味,但唔会话好浓药材味,个边炉煲好靓好岩大家打卡🈴️一开始姨姨会上晒所有火锅配料俾你样样都试下,觉得好食就可以再比你任叫,选择都多‼️最推荐就系呢度嘅极上肥牛同手打牛丸,牛肉质素高、油脂分布好又重牛味;手打牛丸仲爆汁的💖‼️☺️
回头: Yes yes,价钱好合理,最紧要服务真系好好,落单姨姨殷勤介绍,又会关心我哋够唔够食💖整体感觉良好!加上餐厅隔离就有得泊车👍🏻下次可试埋呢到的晚饭小菜