2024-07-12 185 浏览
♡♡♡📍NIKUSA肉佐 (铜锣湾)铜锣湾登龙街1-29号金朝阳中心二期 - Midtown 8楼呢间系日式放题店主打任食寿喜烧😝,真系听到个名经觉得好吸引啦! 最好既系佢分左5个LV🤓,可以因应自己既BUDGET去简🤣,咁依加第一次去食就系食最好㗎啦,咁先可以知道餐厅既质素既~而且LV5既食物真系好好🤣🤣🤣,仲可以食到115品,真系点都要试哂佢🤫!Level 5严选山形县产藏王和牛+极上刺身+极上寿司+海鲜放题真系睇到个名已经觉得好劲😻!真系样样都吸引~每个ITEM都好中意😂😂! 当中和牛寿喜烧系我中最最最中意食物类别之一🥰🥰,真系可以令人觉得回味无穷,睇到D肉肉真系好正,每一块都系好靓既雪花,肥瘦均匀,仲要系叫左几次都系有返同样既质素,口感软嫩,而且唔会因为再次有品质变差既情况,真系系间有品质既餐厅😝😝~寿司仲系每位加送寿司拼盘,都系大众会中意食既款黎😝,当时就系有拖罗、油甘鱼等等..睇个卖相都已经几正;因为我地撞正系新开张,咁都可以有优惠! 就系每4人送原只龙虾刺身(只限Level 5),但系就会觉得甜味唔系咁足够不过都系新鲜既😬~不过系送既就无咩所谓啦😂😂~款式真系多罗罗,有分
♡♡♡
📍NIKUSA肉佐 (铜锣湾)

真系睇到个名已经觉得好劲😻!真系样样都吸引~每个ITEM都好中意😂😂! 当中和牛寿喜烧系我中最最最中意食物类别之一🥰🥰,真系可以令人觉得回味无穷,睇到D肉肉真系好正,每一块都系好靓既雪花,肥瘦均匀,仲要系叫左几次都系有返同样既质素,口感软嫩,而且唔会因为再次有品质变差既情况,真系系间有品质既餐厅😝😝~寿司仲系每位加送寿司拼盘,都系大众会中意食既款黎😝,当时就系有拖罗、油甘鱼等等..睇个卖相都已经几正;因为我地撞正系新开张,咁都可以有优惠! 就系每4人送原只龙虾刺身(只限Level 5),但系就会觉得甜味唔系咁足够不过都系新鲜既😬~不过系送既就无咩所谓啦😂😂~款式真系多罗罗,有分埋几项唔同既区域,有炸物、寿司、自助区等等,真心觉得样样都真系吸引既😚,刺身我都觉得唔错,帆立贝同三文鱼系厚切!!系啖啖肉,好正😜😜!