2017-06-22 1081 浏览
朋友话带得我去食高质素任饮任食火锅,仲要无限时,出面其他都会有限时,够钟赶人走,佢咁讲我梗系要试下啦,福龙门个门口位置比较偏僻,两栋大厦中间,上楼梯或者lift上1楼就系 地方不大,几张大枱,好适合一大班人一齐食门口位置有调味料,汽水凉茶俾大家拎,顺带一下,啤酒要另计啊入到去坐低就会见到餐牌纸,得两样,唔系打边炉就食私房菜,不过私房菜要3日之前订的,我地冇订到就打边炉,唔好三心两意嘛仲要大大只字写住"无限时",哈哈咁我地食先叫左鸡煲我地人比较多,就有一只鸡份量,鸡件好嫩滑,汁比较稠,好惹味同足料的鸡煲食完你可以转清汤打边炉又可以叫侍应加水落鸡煲打边炉,未叫野食之前,侍应会话你知"你不用叫的,我地先上海鲜盘,丸类,菜俾你地,食哂你地先再加单啦"海鲜盘咩都有,虾,鲍鱼,青口,大岘,鱼,大大盘上枱,仲要好新鲜手打丸配水饺,手打丸都够弹牙,水饺系素饺,味道都几好今时今日打边炉边少得响铃仲有个菜盘,但挂住食忘记影相,原谅我,hahahaha温馨提示: 鸡煲必食,1煲唔够,可以继续食,食到够喉位置              ***不论打边炉或私房菜都记得订位,因为地方真系唔大,即兴有排等位***

地方不大,几张大枱,好适合一大班人一齐食

门口位置有调味料,汽水凉茶俾大家拎,顺带一下,啤酒要另计啊
仲要大大只字写住"无限时",哈哈

咁我地食先叫左鸡煲
"
杂锦海鲜盘

手打丸配水饺,手打丸都够弹牙,水饺系素饺,味道都几好

今时今日打边炉边少得响铃

仲有个菜盘,但挂住食忘记影相,原谅我,hahahaha

温馨提示: 鸡煲必食,1煲唔够,可以继续食,食到够喉位置

2017-06-09