2020-11-27
• 澳洲M5+和牛肩饭套餐 $213套餐包括左沙律、餐汤、饮品同雪糕沙律菜新鲜冇苦涩味,落左柚子醋好酸爽好Fresh🤤餐汤系南瓜汤,好不幸地,小肥妹同大只仔都唔食南瓜😰,所以唔方便评价😂出于敬业鼓起勇气试咗一啖,Um,就系好天然既南瓜味🤭主食和牛肩饭好讨喜,牛肉目测五成熟,肥瘦均匀,肉质有咬口,唔韧冇筋,作为牛魔王给予高评价👍🏻钟意佢地用上烟韧既日本米,粒粒分明软硬适中,将蛋液、烧汁同紫菜拌入米饭之中,文字都形容唔到有几美味,超满足💛饮品加左5蚊拣左Emma & Toms 既Radical Action,以苹果既铁锈味作主调,实在唔太识欣赏😓雪糕拣左比较特别嘅香蕉奇异果味,另外仲有云呢拿同朱古力味可以选择。𠮶日好好彩店员𢳂多左份雪糕令我地有幸试埋朱古力味😋😋香蕉奇异果味似韩国香蕉奶,再加一啲奇异果既酸,里面仲有一粒粒奇异果肉,的确好新奇有趣🤣而朱古力味更系有惊喜,好浓郁香滑又唔会死甜,钟意朱古力嘅你一定要试🤤
套餐包括左沙律、餐汤、饮品同雪糕
沙律菜新鲜冇苦涩味,落左柚子醋好酸爽好Fresh🤤