一向都话呢栋大厦无野食, 但试完呢间火锅之后完全改观!! 高质边炉旺角唔算好多, 仲要系任食, 真系值得一黎再黎🙋🏻‍♀️本身系鸡煲同火锅既,但另各加$50就可以有埋靓牛, 海鲜船同刺身,大胃王又咩都想吃既一定要全都加~!加一后价钱$395一人,食物超级丰富,仲可以食足两个半钟,慢慢品尝,同朋友倾计都岩呢度汤底选择好多,唔食鸡煲既就拣个特色汤底,我地拣左卜卜蚬煲,无谂过甘重本,比左劲多蚬,粒粒都好大只,仲食得出系新鲜弹牙既,而且无沙!证明处理得好好🐚首轮刺身盘份量同款式已经好多,有晒摆盘,都几厚切,抵食!海鲜船绝不欺场,而且非常生猛,d虾上到台都长长一段时间识郁,鲍鱼生蚝手掌甘大,扇贝珊瑚蚌带子都非常鲜甜👍🏻牛食家系列既牛果然系有d水准,雪花平均、深浅色泽全齐,最中意封门柳同极上牛板腱,牛味浓郁,肉质滑嫩,即使再追加都无跌镬值得一赞既仲有其他特色配料,例如白鳝﹑脆鲩片﹑鲜九肚鱼﹑田鸡﹑鸡子等等,都系少有地方会齐既野,可见店家既诚意!🤤
本身系鸡煲火锅既,但另各加$50就可以有埋靓牛, 海鲜船同刺身,大胃王又咩都想吃既一定要全都加~!加一后价钱$395一人,食物超级丰富,仲可以食足两个半钟,慢慢品尝,同朋友倾计都岩

首轮刺身盘份量同款式已经好多,有晒摆盘,都几厚切,抵食!