2023-12-14 183 浏览
今日经过见到呢间都几多人食,就入左去! QR CODE落单个餐牌系比实体餐牌仲多野食简架,好多款式。八宝蟹皇天丼原来系新推出,仲好足料! 店铺好贴心咁帮炸软壳蟹同溏心蛋开边,蟹肉蟹籽仲有蟹膏等等,捞埋晒一齐咁食,好鲜甜。和风鱼生冷面呢个好岩热热地既天气去食! 上面铺左好多鱼生,仲有个冷面汁捞埋落去,酸酸地既汁食落好清新又开胃。汁烧活鳝平时唔太食鱼既我都好钟意,个汁好香,鳝既肉质仲好弹牙,绝对可以encore。原条魔女茄子呢个几好惊喜,大大条,而且好钟意佢个调味,茄子上面铺满辣辣地既肉碎,有种食紧鱼香茄子既感觉! 串烧仲叫左鸡软骨串同埋明太子鸡翼~ 四季春水果茶好好饮,好多水果系入面,饮落好fresh。最后仲叫左个甜品 - 抹茶红豆蓉雪糕芭菲,红豆蓉好甜,中间有埋cereal!

八宝蟹皇天丼

和风鱼生冷面

汁烧活鳝

原条魔女茄子

串烧仲叫左鸡软骨串同埋明太子鸡翼~

四季春水果茶好好饮,好多水果系入面,饮落好fresh。