1K
2023-08-18 134 浏览
🧳啱啱系台北番黎☺️梗系要即刻约呢个超爱凤梨酥嘅朋友出嚟攞手信啦🎁新鲜嘅凤梨酥赏味日期唔会太长📅所以我哋今晚系旺角交收😅顺便食埋个饭噜🥳❤️无计划嘅我哋见到呢间餐厅🍴见咁啱又🈶️位🪑我哋二话不说就争取时间入咗去开餐☺️餐厅装修干净又光暗👍仲有好多卡位💯坐得舒服😌🐷炭烧西班牙黑毛猪鞍架 🌈呢个炭烧西班牙黑毛猪鞍架做得非常之出色🔥西班牙黑毛猪鞍扒厚切👍肉质软腍💯入口松化🐷估唔到咁高水准呀🥳🍝墨鱼汁海鲜意大利粉 🌈上枱个阵见到只大虾已经心心眼噜🦐仲🈶️青口、蚬同埋两只去咗壳嘅虾肉🍤配埋墨鱼汁意粉🍝唔错㖞👍🌿唐扬豆腐🌈呢个小食好出色呀👍估唔到呢度食物款式多仲咁正呀💯唐扬豆腐外脆内软🔥不🉐️了🥳🥞蓝莓芝士梳乎厘班戟 🌈惊喜位嘅梳乎厘班戟🥞仲有好多口味可以选择添💯我哋今晚拣咗蓝莓芝士梳乎厘班戟❤️剩系䏲卖相已经知佢好松软好好食😋一定要留肚食呀🥳🧋蓝莓燕麦奶茶 🌈第一次饮蓝莓燕麦奶茶☕️将来佢哋加埋一齐之后😋入口味道好香蓝莓味🫐几特别🉐️🥤苏杭满满水菓茶🌈好大杯水菓茶😍里面仲🈶️好多新鲜嘅生果🍊🍑🥭🍍🫐🍐茶底味道够清新😋呢杯好推介喔🥳

🐷炭烧西班牙黑毛猪鞍架

🍝墨鱼汁海鲜意大利粉