屋企人多懒得煮,出街又限制人数,所以嗌到会😋。唔知系咪冬天特别好食欲,觉得道道菜都好高质,个人钟意烧羊架、冲绳鸡中翼同泰式猪颈肉,好足料👍。份量有d多,最后都系食唔晒😂。个人钟意佢可以散嗌,唔洗捆绑式买套餐。(ps 佢有3-6人少人套餐,唔知点解要wtsapp问先有。)✅老板好好人,服务好好,包装又严密,成个流程体验都满意。以前嗌到会,D野黎到冻晒、淋晒,包装又乱晒,所以都唔钟意食,但今次既食物真系颠覆我对「到会」既睇法😱!食物黎到仲系暖,甚至「出烟」,款式多,味道比得上餐厅堂食质素,真心推介❤️!!【图中菜式为】避风塘鸡中翼千岛海鲜Pizza串烧大虎虾牛油蒜蓉青口烟三文鱼蟹籽炒饭泰式酸辣猪颈肉串烧孜然牛柳粒香草烧纽西兰羊架椒盐鱿鱼酥

【图中菜式为】
串烧孜然牛柳粒
香草烧纽西兰羊架
椒盐鱿鱼酥
到会
题外话/补充资料: 圣诞好似有早鸟优惠,有95折,不过唔知几时完
2020-12-06
30 分钟 (外卖送餐)
庆祝纪念
圣诞节
到会
  • 香草羊架、蟹籽三文鱼炒饭、猪颈肉、青口