2021-10-29
上星期去海之恋探旧同事,行完donki 见倒3楼有间食日式刺身放题嘅餐厅,星期一至四晚市$248/位,星期五 $278/位,120分钟任食,特价时段 7点同后点8点后都有八八折!价钱好亲民!梗系要约埋闺蜜去食~装潢以日式和室风格,坐正窗边仲望住大海境食仲正!座位阔落舒适,除左设室内嘅位,仲有户外嘅位置用餐!秋天黎啱哂!自助区有冷盘海鲜(大虾、青口同蚬)、沙律🥗、水果🍉、日式冷盘小食、泡菜、汤、蛋糕甜品、雪糕、仲有超巨型饮品柜超多选择 !座低就有QR code用电话落单,简单又清楚! 上菜速度仲好快!👍👍👍
🍣日式放题主菜黎啦🍣登登登登!满满嘅刺身盛宴!好丰富呀仲砌得劲靓!我地点左嘅刺身包括:鱼类有🐟油甘鱼、三文鱼、吞拿鱼,虾类有🦐、赤虾、甜虾,虎虾,贝壳类有🐚有赤贝、带子、象拔蚌、八爪鱼、螺肉等!款款都新鲜甜美!3种鱼都系厚切油脂甘香鲜甜,3种虾都唔同口味同口感,贝壳类新鲜爽口样样都保持微冰嘅状态~ 每枱仲有生蚝送🦪 真系超好味!店员推介佢地嘅自创寿司🍣:有甜虾葱拖罗、酱烧牛肉、黑松露玻璃虾、柚子油甘鱼等!仲有迷你手卷都好出色,有海胆同龙虾🦞手卷~超鲜甜细细件一口份量啱哂放题食!除左寿
除左寿司刺身,当然唔少得炸物、天妇罗、串烧同一品料理!全部都水准之上,性价比好高嘅一餐!