2022-04-04
之前因为网上介绍,已经知道呢间面包店🤣,但系果日去既时候已经得返个牌🥺,已经无哂lu😮💨。好彩仲有其他都系好好食嘅啫😂😂,店员都有好推介🫶🏻!仲有好多款嘅包入边都系有料既,咁样真系几好😚。☀️爆浆朱古力包呢个朱古力包真系一定要试!!!真系劲好味🫶🏻🤣!!!真系劲多朱古力!!!超好味!!!呢个系店员推介,真系冇介绍错😆😆~最最最最推介真系呢款~🌙牛奶布甸劲香牛奶味~同埋布丁都劲滑!好似好耐冇食歌佢仲质素嘅牛奶布甸,同埋以呢个价钱来讲真系好抵,咁好味嘅牛奶布甸都只系9蚊炸🤤🤣~🌟葡式蛋挞葡挞只系5蚊!!另外佢仲会有款芝士挞~不过我自己比起芝士挞口更加钟意葡挞!仲要买𠮶阵同我讲话仲有5分钟就有新鲜出炉嘅,咁我就当然会等埋个5分钟啦😆~有108层嘅酥皮😻,真系劲正😹!☀️蔓越莓乳酪呢个包包第一眼就比佢个佢吸引左😹,因为以前都有食过蔓越莓既产品,印象中都唔错,所以呢个味道既包应该都会吸引😻。个包met开入边都系有料既🤤🤤🤤,真系唔错唔错!🌙咖吔包17蚊5个!其实真系几抵😂😂~唔好睇佢细细个都有料嘅😂😂,咁因为我拣咗咖吔味,所以个包入边都会有咖吔既🤤。因为都有好几款,当中红豆同咖吔就最吸引我,不过我
☀️爆浆朱古力包
🌙牛奶布甸
🌟葡式蛋挞
☀️蔓越莓乳酪
🌙咖吔包
17蚊5个!其实真系几抵😂😂~唔好睇佢细细个都有料嘅😂😂,咁因为我拣咗咖吔味,所以个包入边都会有咖吔既🤤。因为都有好几款,当中红豆同咖吔就最吸引我,不过我最后都系拣咗咖吔~边个都唔想浪费就唔好买咁多啦🫶🏻~