2020-05-21 295 浏览
今日同包包控朋友仔一齐放假,我地一齐拣左间靓靓cafe倾计食野💕超级高质✨✨.🔸美式手撕猪肉配芝士bagel $88钟意佢啲set超级丰富!! 沙律菜好新鲜,配柚子汁酸酸地好味😋Bagel上面既分别系手撕猪肉,芝士脆片同青苹果沙律🥗手撕猪肉少少辣辣地,好开胃!配bagel都几夹🤩 芝士脆片唔算话好脆,但芝士控食左好满足🤣同埋芝士既咸香配手撕猪肉都好夹👍🏻佢地既bagel系外脆肉软型,烟韧控可能会小失望🤔🔸杂苺忌廉芝士配杂苺bagel $72Bagel 皮脆内软,经咀嚼有轻微莓香👍🏻Cream cheese有混合杂莓加上小许果酱,甜甜的地,几特别✨但食得多会容易有饱腻感🙈好彩佢有鲜果乳酪作配搭,微微酸,平衡返Cream cheese 的饱腻感🤣🔸经典棉花糖朱古力 $48佢个朱古力个样好靓🤣吸引左我去嗌🤣🤣平时我出街唔多饮朱古力,因为好怕用三合一朱古力粉加水冲出黎果啲😩但佢依间写住系用more.cocoa dark70%打出黎,所以试下。估唔到真系几有惊喜!唔会有果啲死甜味,反而真系饮到朱古力既苦甜,不错✨
超级高质✨✨

🔸美式手撕猪肉配芝士bagel $88
钟意佢啲set超级丰富!!
沙律菜好新鲜,配柚子汁酸酸地好味😋
Bagel上面既分别系手撕猪肉,芝士脆片同青苹果沙律🥗
佢地既bagel系外脆肉软型,烟韧控可能会小失望🤔

🔸杂苺忌廉芝士配杂苺bagel $72

Bagel 皮脆内软,经咀嚼有轻微莓香👍🏻

🔸经典棉花糖朱古力 $48