2021-06-01
一直都想去吃吃😋见到口碑都几唔错👍🏼之前一向系以单点形式,最近居然推出咗半放题,而食物仲好高质 🥳最平𠮶个时段只系$238 ~抵食㖞~如果经社交平台订位,一坐低每人会有一细碗仔佛跳墙💗入面仲有小鲍鱼添~正👍🏼然后就系「先煲后锅 」,有3款煲底拣 ,包括惹味滑鸡煲、风味醉鸭煲、青麻辣猪手煲~我哋拣咗醉鸭煲一煲热就已经香喷喷,鸭件份量好多👍🏼酒味就唔算太出,入口非常嫩滑又惹味😝咁大一锅食下食下居然俾我哋食晒然后加汤准备火锅了💗呢个半放题包咗几款拼盘:「新鲜海鲜拼盘」丶「手切胡炉牛拼盘」同埋「自家制手工丸饺拼盘🥟」,虽然1 round only,但系份量都唔少,食晒依啲基本上都超饱~而且质素仲好好👍🏼海鲜拼盘有5款海鲜,全部都好新鲜!钟意食肉嘅朋友,碟「手切胡炉牛拼盘🐮」都好够看头,里面有澳洲和牛丶牛舌心丶黑毛猪豚肉🥳我最钟意澳洲和牛 ,肉质好细嫩~口感好唔错另外仲有30+款任点火锅料,当中居然有广岛蚝任点,肥嘟嘟又好鲜甜,好正🥳 牛控仲可以可以再点美国肥牛片,肉汁丰富都好嫩。而饮品方面,啤酒汽水任饮嘅话+$38,咁多嘢食我哋应该饮唔到几多,所以就单点 +每罐/每枝$18,罐装有冬瓜茶,最啱
而饮品方面,啤酒汽水任饮嘅话+$38,咁多嘢食我哋应该饮唔到几多,所以就单点 +每罐/每枝$18,罐装有冬瓜茶,最啱食火锅时下下火🥳
价格:
🔸周一至周四丶日👉🏻$298 ;$238 (7:30pm前还枱)
🔸周五、六、公众假期前夕/特别日子👉🏻+$30
🔸酱料费 每人$18