2021-06-29 1261 浏览
很久没有来胡炉打边炉了,尖沙咀H8分店之前是高级单点边炉,原来而加夜晚做紧半放题式的打边炉,材料仍然好高质,好吸引呀!半放题式边炉先拣一个干锅,有三款可以拣,分别系🐓鸡煲、🦆醉鸭煲同埋卜卜蚬煲,我地就拣左醉鸭煲,鸭件份量都几多,而且唔会只系得骨,多肉,有淡淡既酒味!而且仲有大量芫茜芹菜,好香呢!食完店员就会帮忙加汤打边炉!叫左汤底后店员就每人送左个迷你佛跳墙,内有鲍鱼、螺片、花菇同埋娃娃菜,味道清甜惹味!另外附有3款拼盘,海鲜、肉类、手工丸饺类!海鲜拼盘,有5款时令既海鲜,包括海虾、鲍鱼、大蚬、帆立贝同埋生蚝!海鲜都好新鲜,而且鲜甜!胡炉拼盘,这个拼盘有牛舌芯、澳洲和牛和黑毛猪腩肉!牛舌芯味道浓郁,澳洲和牛牛肉味浓,入口松软!猪腩肉肉味浓郁,而且口感都好松软,好好食!手工丸饺拼盘,丸类有黑松露墨鱼丸、手打虾丸、芝心牛丸!墨鱼丸有淡淡的黑松露味,口感弹牙!虾丸有埋蟹籽系入面,所以口感丰富又弹牙!而芝心丸有流心芝士,牛丸味道浓郁,好正呀!有多款蔬菜、丸类、面类等可以任点,包你食得饱饱呀!另外每人再加$38就可以任饮汽水和茶饮等,很满足呢!
另外附有3款拼盘,海鲜、肉类、手工丸饺类!
有多款蔬菜、丸类、面类等可以任点,包你食得饱饱呀!
另外每人再加$38就可以任饮汽水和茶饮等,很满足呢!
2021-06-23