2022-08-29 15 浏览
朋友们推荐我地去呢间店试下,既然咁高CP推介,咁就黎试下啦,真系好惊喜,份量又够足,服务又的确几好  ❣️"大盘酸菜鱼”🐠好味,鱼片好有厚度,咬落淡淡肉且份量多仲有薯粉,点呢样再加个菜基本上已很饱肚,酸菜🥬好多而且酸辣味道好浓郁好美味"霸王辣子鸡"🐔鸡肉炸得脆而香口,系川菜入面的必食之选,红红烈火般的卖相,食落好够火候,辣椒味完完全全渗入鸡丁入面,好香”椒盐龙王须”🐙炸得外脆内弹牙,椒盐味好浓,够哂味啦~鱿鱼又几新鲜,唔系出面个啲林林的,唔新鲜的,配埋啤酒一流🍻店内的装潢🎆好宽敞舒适又挂住大大招牌酸菜鱼,好抢眼。总括而言,我觉得呢间店系名副其实的川菜火锅店,啲菜式又多款,值得推介!😋