2023-12-04 53 浏览
是日活动嚟到黄埔号打完卡,放完电之后大小朋友都肚饿啦😝好耐冇食西餐,经过呢间见门口装修几有格调,而且位置都好阔落,我哋就拣咗呢间澳洲餐厅食饭🍴😋我哋order咗:新鲜黑松露菇🍄扁意粉🍝有新鲜砲出黎嘅黑松露片,个汁好creamy好香!意粉煮得唔会太硬,吸晒d汁,好好味😋(妍妍好钟意面食类嘅嘢,基本佢自己KO一大碟😂)意式辣肉肠pizza🍕呢款pizza系妍妈私心想食,上面有大大块嘅辣肉肠好正!而意式辣肉肠味道咸香,唔辣但好惹味 !pizza饼皮嘅厚度啱啱好,食落烟烟韧韧,再配合埋cheese,食个不停!芝士香烤粟米🌽粟米烤得香甜多汁可口,面头撒了少少芝士粉😋澳洲鸡盐炸薯条🍟食落口感觉好香脆,咸咸地嘅盐加上热辣辣嘅薯条,好新鲜好好味!(我地极速清晒)

我哋order咗:

新鲜黑松露菇🍄扁意粉🍝

意式辣肉肠pizza🍕

芝士香烤粟米🌽
粟米烤得香甜多汁可口,面头撒了少少芝士粉😋

澳洲鸡盐炸薯条🍟