特别推荐大家✅招牌砂煲老鼠粉 Claypot Loh See Fun✅槟城亚参叻沙(米线) Penang Asam Laksa (Thick Vermicelli)✅玻璃鱿鱼配通菜 Sotong Kangkung《招牌砂煲老鼠粉》嚟到要即刻捞,阵味超级香😚,里面有猪肉碎🐽、虾米、鱼干、菜甫、生蛋🥚、葱粒,老鼠粉质感就比较软,口感又硬又淋,味度咸香,非常惹味😋💰$78《槟城亚参叻沙(米线)》同平时食嘅叻沙唔同,呢个比较fresh🥗,味度偏酸,个汤底本身落咗虾膏,不过个味就唔系好出,order𠮶时可以✔️要虾酱(系另外上),同虾酱意想唔到咁夹,加虾酱仲好食🤗💰$52《玻璃鱿鱼配通菜》玻璃鱿鱼🦑好爽口,通菜好入味,香辣嘅酱汁完全渗入通菜,有愈食愈辣嘅感觉🌶💰$48*实要排队🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♂️**马来西亚拉茶味道都唔错,热($22)就茶味比较浓☕️,冻($25)就奶味比较重🥛
特别推荐大家
✅招牌砂煲老鼠粉 Claypot Loh See Fun